Försäljning New Body och Spicy Dream

20 FEB 2021 17:32
Ni har visat gång på gång vilka bra försäljare ni är. Nu hjälps vi åt igen att sälja New Body och Spicy Dream för att samla in pengar till hästarna.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2021 17:32

Tillsammans med dig vill vi samla in pengar till hästarna, genom att sälja produkter från New Body och Spicy Dream. Inklusive  Home Seremonies.
Allt under New Bodys ”tak”.

Produkterna säljs för 100-150 kr
27-37 kr/vara går till Köpings Ridklubb

Kataloger från New Body och Spicy Dream finns i stallet/entrén. Produkter för hemmet ingår i dessa kataloger.
Några hemmet produkter finns i New Body katalogen och andra finns i Spicy Dream katalogen.
Du kan sälja genom att ta med dig katalogen till  arbetskamrater, vänner och bekanta. Eller genom att dela din webbshop.

Du registerar dig som säljare på länkarna nedan.

New Body

Spicy Dream

När du har registrerat dig får du 4 olika val till att dela din webbshop. Dina kunder kan enkelt fylla i själva vad de vill beställa. Du leverar sedan varorna till dem. De kan även själva välja hemleverans för 69 kr eller om de beställer minst 6 produkter kan de få hemleverans utan kostnad. Köpings Ridklubb får endå ta del av den uträknade förtjänsten.

Försäljningen pågår fram till 21/3. Du skickar in dina ordrar via webbshopen eller lämnar din beställningsblankett i sekreterarens fack på kontoret.

Vid frågor kontakta Sara Ramsell 070– 240 40 06

Affisch försäljning i PDF

Affisch försäljning i JPEG

Nedan finns bilder du kan ladda ner och dela tillsammans med länken till din personlga webbshop:

New Body

Spicy Dream

Du är viktig och vi gör det tillsammans!
Varje såld eller köpt vara gör skillnad.

Skribent: Josefine Ivarsson

E-post: info@kopingsridklubb...