Smittspridning

13 MAR 2020 15:42
  • Skapad: 13 MAR 2020 15:42

Alla besökare på Köpings ridklubb

Med anledning av covid-19, Corona med den smittspridning som är i landet i dagsläget uppmanar vi alla våra besökare att vara extra noggranna med hygien. Har du sjukdom eller symtom, avboka din ridning och stanna hemma. Har du varit och rest i ett högriskområde, stanna hemma 14 dagar. Tvätta dina händer ofta, med tvål och vatten. Vi vill uppmana alla att ta sitt personliga ansvar, och tänka på att inte utsätta andra för eventuell risk för smitta.

Verksamheten fortsätter som vanligt, vid ändring av omständigheter kommer information att gå ut.

Köpings ridklubb följer utvecklingen och de rekommendationer som folkhälsomyndigheten ger.  Vilket du kan läsa mer om här. https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

Det finns sjukdomar som sprids även mellan hästarna nu runt om i länet och även där rekommenderar vi som vanligt att ni byter kläder när ni går mellan olika stall, virkonar skor, hjälmar och västar, samt är noga med handhygienen.

Vid frågor kontakta: This is a mailto link / 076-1668563

Mvh Köpings ridklubb genom Personal & styrelse