Följ sidan "Anläggningsavgifter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Anläggningsavgifter

På Köpings Ridklubbs anläggning finns ett ridhus 20*60 m med fibersand som underlag, ett ridhus 16*20m med sand/spån som underlag, paddock 20*60 m med sand som underlag samt två stora gräsbanor att nyttja vid fint väder.

Med anläggningskort har du möjlighet att utnyttja anläggningen självständigt när den är fri från tävlings- och lektionsverksamhet, ridskolans verksamhet har förtur. Bokningsschema med ordinarie lektioner/bokningar finns på hemsidan, bokningar med kort varsel kan förekomma.

För att nyttja anläggningen (stora ridhuset) behöver du en tagg, som du betalar 100 kr för. För att få ut en tagg skall avgiften vara betald, vilken du får på faktura. Taggen sparas från år till år, den förlängs i systemet när ny anläggningsavift för kommande period är löst.

Vill du lösa anläggningskort maila till info@kopingsridklubb.se ange namn och vilken tidpeiod som du önskar lösa anläggningskort samt om det är för en eller flera hästar.

Avgifter för anläggningskort

Medlemskap är obligatoriskt för den som vill nyttja anläggningen.

Genom medlemsavgiften är du också olycksfallsförsäkrad.

Helår

1 häst

Familj eller ryttare med fler ägda hästar

Period 1 jan - 31 dec

2000 kr

Halvår

Period 1, 1 jan - 30 juni

Period 2, 1 juli – 31 dec

Kvartal

Period 1, 1 jan – 31 mars

Period 2, 1 april – 30 juni

Period 3, 1 juli – 30 sep

Period 4, 1 okt – 31 dec

Månad

Per gång

Stora/lilla ridhuset/paddock/gräsbanor

Regler:

• Parkering på stora parkeringen efter granhäckarna.
  • Mocka noga efter dig.
  • Knacka/ring på ringklocka innan du går in. Invänta svar innan du öppnar den inre dörren i stora ridhuset.
  • Godkänd hjälm med knäppt hakband skall bäras vid all ridning på anläggningen.
  • Hoppning i samförstånd med övriga ryttare. För lektioner bokas ridhuset.
  • Longering och löshoppning endast i lilla ridhuset och i samförstånd med övriga ryttare. Longering får ej ske samtidigt som någon rider.
  • Gräsbanor används enligt skyltning och endast när väder och underlag tillåter.
  • Endast av klubben godkända tränare får undervisa på KRK:s anläggning.
  • Föregå med gott exempel och var en förebild för alla som vistas på ridskolan.
Inga nyheter är skapade

logo-sidfoten.png