Ridavgifter Vårtermin 2022

Senior 265 kr/gång

Pararidning, 30 min, enskilt                     255 kr/ gång

Pararidning, 30 min, grupp                      205 kr/gång

Terminsavgiften delbetald under tre månader (januari – mars):
Ordinarie lektionspris + 7 kr/lektion

Terminsavgiften delbetald under fem månader (januari - maj):
Ordinarie lektionspris + 15 kr/lektion

Antal ridtillfällen vårterminen 2022
Vt 3 januari – 9 juli

Måndagar     Tisdagar        Onsdagar      Torsdagar      Fredagar       Lördagar

27                  27                  27                  27                  26                  26

Lektionsfria dagar då det ej är ridning:
24 juni - midsommarafton
25 juni - midsommardagen

Prova på ridning
När du börjar rida får du prova 3 gånger, därefter väljer du om du vill fortsätta, du får en fast ridplats och betalar för hela terminen. Väljer du att avstå betalar du för de 3 provade gångerna, enligt prislista för terminsavgift.

Regler
I lektionstiden ingår upp och avsittning. Vid varje termin finns 2 teoritillfällen. Vilka annonseras under terminens gång. I alla grupper ingår varierad ridning, på olika ridbanor, underlag och i skog och mark.

Avbokning av ridlektion skall ske via minridskola.se innan 13.00 vardagar & 8.00 lördagar. Avbokningar per mail eller sms/telefon godtas inte för igenridning. Igenridning sker i mån av plats och tillgång på hästar, vilket ska ske inom 2 veckor från missad lektion. Missad teorilektion kan ej ridas igen, du är välkommen att delta i annan grupps teori.

Uppsägning av ridplats kan endast ske terminsvis. Ingen återbetalning sker vid uppsägning under pågående termin. Återbetalning kan endast ske vid långvarig sjukdom, under förutsättning att läkarintyg uppvisas.

Specialgrupper
Specialgruppslektionerna är 60 minuter och maxantalet ryttare är sju stycken.
Dressyrspecial innebär endast dressyr på lektionerna. Och allroundspecial är samma upplägg som ordinarie ridgrupper, med både dressyr och hoppning. Hoppspecial är hoppning och markarbete. För att rida i hoppspecialgrupp krävs att du rider två gånger i veckan. En ordinarie ridgrupp och en hoppspecialgrupp. I hoppspecialgrupperna erbjuds möjlighet till extern tävling på ridskolehäst, utefter ryttarens färdigheter där instruktören alltid avgör.
Vill du ha mer information om specialgrupp, prata med någon i personalen.

Cafeterian
Cafeterian drivs ideellt av klubbens medlemmar. Du som ridande har ett pass/termin då du hjälper till att hålla cafeterian öppen. Se mer info på anslagstavlan i stallet.

Vill du ha mer information? Ta kontakt med personalen på ridskolan This is a mailto link

Uppdaterad: 04 SEP 2017 11:50

logo-sidfoten.png