Medlemsavgifter 2020

Fullt enskilt medlemskap Juniorer 280,00 kr
Fullt enskilt medlemskap Seniorer 350,00 kr

Medlemsavgift 2021 junior 300 kr och senior 380 kr.

Välkommen att bli medlem hos oss. För medlemskap fyll i dina uppgifter via länken nedan så skickar vi en faktura till dig via mail. http://minridskola.se/Reg_NyMedlem.aspx

Ridavgift

Ridavgifter vårtermin 2020

Junior 280 kr
Senior 350 kr

Knattegrupp, 30 min ridning
125 kr/gång

Fortsättningsgrupp, 50 min
Junior 180 kr/gång
Senior 215 kr/gång

Specialgrupp, 60 min, allround/dressyr/hopp, max 7 elever/grupp

Junior 215 kr/gån
Senior 245 kr/gång

Pararidning, 30 min, enskilt
245 kr/ gång

Pararidning, 30 min, grupp
180 kr/gång

Terminsavgiften delbetald under tre månader (augusti – oktober):
Ordinarie lektionspris + 7 kr/lektion

Terminsavgiften delbetald under månadsbetalning (augusti – december):
Ordinarie lektionspris + 15 kr/lektion

Antal ridtillfällen höstterminen 2020
10 augusti - 2 januari

Måndagar     Tisdagar        Onsdagar      Torsdagar     Fredagar       Lördagar
21                  21                  21                  19                  19                  19

Lektionsfria dagar då det ej är ridning:
24 december                      Julafton
25 december                      Juldagen
26 december                      Annandag jul
31 december                      Nyårsafton
1 januari                             Nyårsdagen

Tidigarelagda lektioner:
23 december                      Ordinarie ridgrupp kl 16.30 rider kl 13.00
                                            Ordinarie ridgrupp kl 17.30 rider kl 13.50
                                            Ordinarie ridgrupp kl 18.30 rider kl 14.30
                                            Ordinarie ridgrupp kl 19.20 riderkl15.20
                                            Ordinarie ridgrupp kl 19.20 rider kl 16.20

I lektionstiden ingår upp och avsittning. Vid varje termin finns 2 teoritillfällen. När du börjar rida får du prova 3 gånger, därefter väljer du om du vill fortsätta och betalar för hela terminen. Väljer du att avstå betalar du för de 3 gångerna, enligt prislista för terminsavgift.

Avbokning av ridlektion skall ske via minridskola.se innan 13.00 vardagar & 8.00 lördagar. Avbokningar per mail eller sms/telefon godtas inte för igenridning. Igenridning sker i mån av plats och tillgång på hästar, vilket skall ske inom 4 veckor från missad lektion.

Missad teorilektion kan ej ridas igen, du är välkommen att delta i annan grupps teori.

Uppsägning av ridplats kan endast ske terminsvis. Ingen återbetalning sker vid uppsägning under pågående termin. Återbetalning kan endast ske vid långvarig sjukdom under förutsättning att läkarintyg uppvisats

Vill du ha mer information? Ta kontakt med personalen på ridskolan This is a mailto link

Anläggningsavgift

Maila This is a mailto link om du önskar lösa anläggnings avgift så mailar vi en faktura till dig. Därefter är du välkommen att hämta ut din tagg eller få din gamla tag förlängd.

Medlemskap är obligatoriskt för den som vill nyttja anläggningen!

Medlemsavgift för 2018 är: Senior 350 kr, Junior 250 kr.

Genom ditt medlemskap i KRK är du också automatiskt olycksfallsförsäkrad.

Kvartal

1 häst

Familj eller ryttare med fler ägda hästar

Per gång

Period 1 jan - 31 dec

2000 kronor

2200 kronor

Med anläggningskort har du möjlighet att utnyttja anläggningen självständigt när den är fri från tävlings- och ridskoleverksamhet, tänk på att ridskolans verksamhet har förtur. Ett aktuellt lektionsschema finns på hemsidan, dock kan sena bokningar förekomma.

För att nyttja anläggningen när den är obemannad behöver du en tagg som du betalar 100 kronor för.  För att få ut er egen bricka/tagg måste anläggningsavgiften vara betald.

Brickan sparas från år till år, vi förnyar bara hur länge brickan går att använda. Missköter man sig i ridhuset eller släpper in obehöriga ryttare kan vi stänga av ryttarens bricka. -OBS ! Brickan kan vara trasig om du tex tappat den, kom in på kontoret så kontrollerar personalen den.

Regler:

• Parkering på stora parkeringen efter långsidan vi granhäckarna.
  • Håll rent efter dig.
  • Ingång lilla dörren.
  •  Knacka och tänk på att ta hänsyn till befintliga ekipage.
  • Invänta svar innan ni tar upp den inre dörren.
  • Godkänd hjälm med knäppt hakband skall bäras vid all ridning. Gäller hela anläggningen/området.
  • Longering och löshoppning endast i lilla ridhuset och i samförstånd med övriga ryttare.
  • Hoppning får göras i samförstånd med övriga ryttare. Hindermaterial ställs tillbaka på sin plats.
  • Tävlingsgräsbanan används under säsong då väder och underlag tillåter.
  • Endast av klubben godkända och utsedda lärare får undervisa på KRK:s anläggning.
  • Tänk på att detta är en ridskola med många yngre elever som tar intryck av vad de ser. Så uppför dig korrekt mot din häst och visa hänsyn till varandra och lektionsverksamheten.
  • Släck efter dig och använd bara så många lamprader som behövs. Det räcker långt med två rader tända om man inte skall hoppa. Hjälp oss att spara el.
  • Mocka efter dig.
  • Om din häst är en fara för andra som rider skall du utgå omedelbart.
  • Anläggningsavgiften ska vara betald innan ni använder anläggningen. Om så inte skett påföres en avgift på 100 kr. Avgiften räknas från det datum som man ridit första gången.

Välkomna!

Uppdaterad: 04 SEP 2017 11:50