Följ sidan "Nyheter Tävling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter Tävling

Här under hittar du information om vad som är på gång. De kan vara aktiviteter, tävlingar, pay and jump med mera. Du kan även läsa om resultat och framgångar för Köpingsryttarna.

Har du något som du vill att vi puclicerar maila det till tväingssektionen E-post

(2017-01-05 22:21)

(2018-02-21 07:39)
Idag rider vår hemmaryttare Clara Oscarsson på Scandinavium i Göteborg. Det är ett kval till lördagens final av Sverigeponnyn. Vi vill önska henne och ponnyn Saffran stort lycka till! Ha så roligt och njut av er ritt! Vi hejar och håller tummarna!

(2015-05-02 22:34)
Köpings ridklubbs licenserade ryttare erbjuds

Filtrera nyheter

År Månad