Nyheter Tävling - Köpings RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb

Följ sidan "Nyheter Tävling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter Tävling

Här under hittar du information om vad som är på gång. De kan vara aktiviteter, tävlingar, pay and jump med mera. Du kan även läsa om resultat och framgångar för Köpingsryttarna.

Har du något som du vill att vi puclicerar maila det till tävingssektionen E-post

(2018-08-11 20:40)
Välkommen säger vi! Vi har alltid mycket roligt på gång och du väljer själv din insats eller område.

(2018-08-10 21:09)
Vi satsar på dig som ryttare! Vill du delta i en härlig gemenskap, få chans att lyssna och lära mycket hästkunskap samt träna extra? Då är detta projektet för dig!

(2018-07-02 21:52)
Välkomna på grönt kort kurs i augusti och september. Klicka på läs mer för att få upp hela inbjudan.

Filtrera nyheter

År Månad