Följ sidan "Nyheter Tävling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter Tävling

Här under hittar du information om vad som är på gång. De kan vara aktiviteter, tävlingar, pay and jump med mera. Du kan även läsa om resultat och framgångar för Köpingsryttarna.

Har du något som du vill att vi puclicerar maila det till tävingssektionen E-post

(2020-01-06 21:43)
Tävlingssektionen har skapat en enkät som de gärna vill att alla ryttare som har eller kommer att ha licens för Köpings Ridklubb svarar på. Enkäten är anonym.

(2020-01-06 21:38)
Nu börjar det bli dax att anmäla sig om man vill tävla i lag under vårterminen! Det finns möjlighet att tävla i lag inom både hoppning och dressyr, både för häst och ponny.

(2020-01-05 09:00)
Välkomna på tävlingsträff 26/1 -2020 kl. 16,00.

Filtrera nyheter

År Månad