KRK Championatet

Vid årets slut delar vi ut KRK championatet i både hoppning och dressyr på häst och ponny. Det blir totalt fyra vinnare. Resultat skrivs ut och sammanställs från TDB som sedan ger poäng efter skalan som visas nedan. Resultaten räknas från lokal tävling och uppåt, utantag KM/LM som räknas med enligt poängskalan längst ner. Priset delas ut på lucia showen där vi gärna ser att pristagarna är närvarande.

Krk championetet delas ut till ekipaget. För dig som tävlar flera hästar så räknas poängen på varje häst. Rider du både hoppning och dressyr på samma häst, räknas poängen var för sig även då det är två olika pris. Priserna delas ut till de tre främst placerade i hoppning och dressyr på ponny/häst.

Poängen för varje placering är:

1:a plac 12 p
2:a plac 11 p
3:e plac 10 p
4:e plac 9 p
5:e plac 8 p
6:e plac 7 p
7:e plac 6 p
8:e plac 5 p
9:e plac 4 p
10:e plac 3 p
11:e plac 2 p
12:e-16:e plac 1 p

- Noll fel vid clear round, bed A eller Bed A+A ger 2 poäng.
- 50% eller med vid clear round dressyr ger 2 poäng.
- Felfri ritt vid laghoppning ger 2 poäng.
- Endast den individuella presationen ger poäng i lagtävling. Lagets resultat    ger inga poäng.
- Vid uteslutning kan poäng inte tillgogoräknas.
- Poäng vid KM och LM räknas med i Krk-Chamionatet. Enligt poängskalan nedan. Övriga klubbtävlingar räknas inte med.

Poängskala KM/LM

1:a plac 6 p
2:a plac 5 p
3:e plac 4 p
4:e plac 3 p
5:e plac 2 p
Övriga placeringar 1 poäng.

Vid frågor kontakta tävlingssektionen på mail This is a mailto link eller genom att prata med någon.

Uppdaterad: 2017-11-05 21:27
Skribent: Josefine Ivarsson