Klubbkollektion

Klubbkollektionen är framtagen i samarbete med Back Up.
Du kan när du vill beställa dina klubbkläder på http://kopingsridklubb.backuppartner.se/
Provplagg finns i cafeterian om du vill prova dig fram i storlek. Alla priser i webshopen är ex. moms.

När du kommer in på webshopens sida, klicka på den gula raden där det står "klubbkläder" för att komma till kollektionen. Du skapar sedam din egen inloggning när du ska beställa.

En gemensam beställning kommer erbjudas i uppstarten och sedan är förhoppningen att kunna fortsätta erbjuda en gemensam beställning en gång per termin. Med gemensam beställning innebär att du beställer dina kläder på en lista i cafeterian och får en faktura från Köpings ridklubb. Därmed minskas fraktkostanden.

Första  gemensamma beställningen görs den 15 april.
 Visning och beställning av plagg sker på följande datum 12/3 kl. 16-18. 14/3 kl. 17-19. 19/3 kl. 16-19. 20/3 kl. 18-20. 22/3 kl. 17-19. I övrigt kan du beställa och prova när cafeterian är öppen.

Förfrågor kontakta personalen  eller This is a mailto link

Uppdaterad: 11 MAR 2019 19:45 Skribent: Josefine Ivarsson