Anläggningsavgift

Maila This is a mailto link om du önskar lösa anläggnings avgift så mailar vi en faktura till dig. Därefter är du välkommen att hämta ut din tagg eller få din gamla tag förlängd.

Medlemskap är obligatoriskt för den som vill nyttja anläggningen!

Medlemsavgift för 2018 är: Senior 350 kr, Junior 250 kr.

Genom ditt medlemskap i KRK är du också automatiskt olycksfallsförsäkrad.

Kvartal

1 häst

Familj eller ryttare med fler ägda hästar

Per gång

Period 1 jan - 31 dec

2000 kronor

2200 kronor

Med anläggningskort har du möjlighet att utnyttja anläggningen självständigt när den är fri från tävlings- och ridskoleverksamhet, tänk på att ridskolans verksamhet har förtur. Ett aktuellt lektionsschema finns på hemsidan, dock kan sena bokningar förekomma.

För att nyttja anläggningen när den är obemannad behöver du en tagg som du betalar 100 kronor för.  För att få ut er egen bricka/tagg måste anläggningsavgiften vara betald.

Brickan sparas från år till år, vi förnyar bara hur länge brickan går att använda. Missköter man sig i ridhuset eller släpper in obehöriga ryttare kan vi stänga av ryttarens bricka. -OBS ! Brickan kan vara trasig om du tex tappat den, kom in på kontoret så kontrollerar personalen den.

Regler:

• Parkering på stora parkeringen efter långsidan vi granhäckarna.
  • Håll rent efter dig.
  • Ingång lilla dörren.
  •  Knacka och tänk på att ta hänsyn till befintliga ekipage.
  • Invänta svar innan ni tar upp den inre dörren.
  • Godkänd hjälm med knäppt hakband skall bäras vid all ridning. Gäller hela anläggningen/området.
  • Longering och löshoppning endast i lilla ridhuset och i samförstånd med övriga ryttare.
  • Hoppning får göras i samförstånd med övriga ryttare. Hindermaterial ställs tillbaka på sin plats.
  • Tävlingsgräsbanan används under säsong då väder och underlag tillåter.
  • Endast av klubben godkända och utsedda lärare får undervisa på KRK:s anläggning.
  • Tänk på att detta är en ridskola med många yngre elever som tar intryck av vad de ser. Så uppför dig korrekt mot din häst och visa hänsyn till varandra och lektionsverksamheten.
  • Släck efter dig och använd bara så många lamprader som behövs. Det räcker långt med två rader tända om man inte skall hoppa. Hjälp oss att spara el.
  • Mocka efter dig.
  • Om din häst är en fara för andra som rider skall du utgå omedelbart.
  • Anläggningsavgiften ska vara betald innan ni använder anläggningen. Om så inte skett påföres en avgift på 100 kr. Avgiften räknas från det datum som man ridit första gången.

Välkomna!

Uppdaterad: 11 DEC 2017 14:45